Επιστρέφουν τα Legacy of Kain και Wolfenstein;!

Για άλλη μια φορά οι κλασσικοί τίτλοι φαίνονται να επιστρέφουν, αφού η Square Enix μόλις καταχώρησε νέα domains με σχετικά ονοματάκια.

Αν μη τι άλλο, δείχνει κομματάκι… ύποπτο – και διόλου τυχαίο – το ότι η Square Enix μόλις καταχώρησε το domain warfornosgoth.com (να βοηθήσουμε: War for Nosgoth), τη στιγμή που η σειρά των Legacy of Kain έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια. Εκτός αν το συνδυάσει κανείς με τη φήμη που υπήρχε πως η Crystal Dynamics ετοίμαζε εδώ και καιρό ένα reboot της σειράς, οπότε… Χμμμ…

Legacy_of_Kain - Wallpaper 004

Δεύτερο και ακόμη πιο… προφανές, το ονοματάκι Wolfenstein-Spiel.com (σε αυτό… δεν θα βοηθήσουμε!), που επίσης καταχώρησε η εταιρεία, ενώ παίζουν φήμες πως η ZeniMax Sweden ετοιμάζει ένα νέο τίτλο στην κλασσική σειρά.

Συμπέρασμα; Ετοιμασθείτε για νέες ανακοινώσεις σχετικά με αυτά στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.