Ατμοσφαιρικότατο trailer για το Aliens: Colonial Marines

Μπορεί το Aliens: Colonial Marines ουσιαστικά να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο Alien και το Aliens, μα το νέο trailer του παραπέμπει σκηνοθετικά στο Alien 3.

Alienx - Colonial Marines - Wallpaper 001

Για όσους δεν το θυμούνται, το τρίτο Alien ήταν σκηνοθετημένο από τον Fincher (πως λέμε Se7en, Fight Club), που έχει μια… τάση για αργά-αλλά-εντυπωσιακά traveling και ατμοσφαιρικά πλάνα που παρουσιάζουν μια αλληλουχία δράσεων. Και, όπως αποδεικνύεται, η gearbox κατάφερε μια χαρά να πιάσει τη λογική του, δίνοντας μας ένα από τα ομορφότερα trailers για τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Θυμίζουμε πως το Aliens: Colonial Marines υποτίθεται πως θα είναι το πρώτο παιχνίδι του οποίου το σενάριο θεωρείται επίσημο κομμάτι της μυθολογίας του Alien και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τον Ridley Scott (που μπορεί να μην συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του, αλλά έβαλε χεράκι σε ιδέες για αυτό και στο πώς θα εξελιχθεί).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.