Και τα Gremlins πάνε για reboot

Ω, Μεγάλε Μπάαλ, γιατί; Το Hollywood αρχίζει και πάλι τις προσπάθειες να εκσυγχρονίσει το κλασσικό Gremlins.

Gremlins

Μπάμπη, που δεν το κατάλαβες, ναι, για το Γκρέμλινς μιλάμε – να, στο γράψαμε και στη γλώσσα μας. Εκείνο όπου μικρά, χνουδωτά και χαριτωμένα πλασματάκια δεν έπρεπε να ταϊστούν το βράδυ, να βραχούν ή να πέσει επάνω τους φως. Ή κάπως έτσι.

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, ήθελε παλαιότερα να επαναφέρει στο προσκήνιο το Hollywood, μα το εγχείρημα δεν είχε προχωρήσει. Τώρα λέγεται πως ξεκίνησαν και πάλι οι προσπάθειες, με την Amblin Entertainment του Steven Spielberg να παραδίδει τα ηνία στην Warner Brothers.

Ody's thoughts

Μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια πως ούτε ο ίδιος, ούτε η εταιρεία του θα ήθελαν να εμπλακούν σε ένα εμφανέστατα ας-προσπαθήσουμε-να-αρμέξουμε-άλλο-ένα-κλασσικό-και-αγαπημένο-franchise sequel.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.