Φτού σου βρε Kevin, σαν ψυχοπαθής στο διάστημα είσαι!

Μα, πώς τα κατάφεραν, ο Kevin και η Léa Charvin, να γίνουν σχεδόν ολόιδιοι με τους Isaac Clarke και Ellie Langford του Dead Space;

Dead Space - amazing cosplay - 008

Πραγματικό υπόδειγμα cosplay, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες μας, αφού μπορεί η προσπάθεια τους να είναι ερασιτεχνική, αλλά θα μπορούσαν να ξεγελάσουν τον οποιονδήποτε.

Ναι, με κάποιο… μαγικό τρόπο (ουσιαστικά, με πολύ κόπο και αρκετή ευρηματικότητα), οι δυο τους κατάφεραν να μεταμφιεστούν σε… πραγματικές εκδοχές των δυο χαρακτήρων που γνωρίσαμε στη σειρά Dead Space. Και, όπως συνέβη στο παρελθόν με το Bioshock Infinite, έτσι και εδώ η Electronic Arts τους πρόσεξε και φρόντισε να προσλάβει τον Kevin για να τη βοηθήσει στην προώθηση του νέου Dead Space.

Ody's thoughts

Οι κυνικοί φίλοι του θα αναρωτιούνται γιατί… ντυνόταν με τενεκεδάκια. Να που στην πραγματικότητα… έχτιζε καριέρα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.