ΚΑΙ μικροσυναλλαγές με πρόσθετο κόστος στο Dead Space 3

Ώστε νομίζατε πως το ότι αγοράσατε ένα παιχνίδι σημαίνει πως αγοράσατε ένα παιχνίδι, έτσι; ΧΑ! Σας γέλασαν! Ξαναπληρώστε το!

Dead Space 3

Σε μια κίνηση που κραυγάζει άρμεγμα και που έχουν ήδη κατακρίνει όπου έχει κάνει την εμφάνιση της, η Visceral αποκάλυψε πως στο Dead Space 3 θα εμπεριέχονται και μικροσυναλλαγές. Τι, δεν καταλάβατε τι εννοεί με αυτό;

More, moooooreeeeee

Τα 50-60 ευρουλάκια που θα κοστίζει ο τίτλος μάλλον δεν είναι αρκετά για τη Visceral Games και/ή την Electronic Arts, που αποφάσισαν πως ο τίτλος θα εμπεριέχει μικροσυναλλαγές και στο single player τμήμα του. Και με αυτό εννοούμε πως θα μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να αναβαθμίσει τα όπλα και την πανοπλία του πρωταγωνιστή (τουλάχιστον, αυτά μπορούσε να κάνει στους δυο προηγούμενους τίτλους), όχι μόνο με πόρους που θα βρίσκει στον κόσμο του τίτλου, αλλά και… ανοίγοντας το πορτοφόλι του. Θέλεις να κάνεις υπερ-δυνατό το αγαπημένο σου όπλο; Δώσε 5-10 ευρουλάκια να πάρεις αναβαθμισο-πόντους, ή πώς-τους-λένε στο σύμπαν του Dead Space, και καθάρισες.

Ody's thoughts

Και μετά από αυτό, να μου το θυμηθείτε πως σε 3-4 χρονάκια θα πληρώνουμε 100-150 ευρώ για να αγοράσουμε την ENGINE ενός τίτλου, και μετά θα αγοράζουμε το παιχνίδι πέντε-πέντε, δέκα-δέκα ευρώ, συναρμολογώντας το οι ίδιοι και, με την ευκαιρία, διορθώνοντας και όποιο bug συναντήσουμε. Playskool. Η χαρά της δημιουργίας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.