Έρχεται-έρχεται το Aliens: Colonial Marines

Μετά από άπειρες εικόνες και βιντεάκια, το… πραγματικό Aliens: Colonial Marines ολοκληρώθηκε και μας έρχεται.

Alien_Queen.jpg

Όπως ανακοίνωσε σε post στο επίσημο site της η Gearbox, το Aliens: Colonial Marines είναι, επιτέλους, έτοιμο. Ο τίτλος έφυγε από τα χέρια της, ως τελική, gold έκδοση, και βρίσκεται πια στο εργοστάσιο για εκτύπωση σε δισκάκια, πακετάρισμα, αποστολή στα καταστήματα και, από εκεί, μετάβαση στα χέρια και, ως συνέπεια, στα drives των υπολογιστών/κονσολών μας, όπου και προβλέπεται να… λιώσει.

Διότι, θυμίζουμε, η Gearbox συνεργάστηκε στενά με τον Ridley Scott και τοποθέτησε χρονικά τον τίτλο αμέσως μετά την πρώτη ταινία Alien, μετατρέποντας τον τόσο σε επίσημο sequel της, όσο και σε prequel τόσο του sequel-κανονική ταινία Aliens, του James Cameron, όσο και του πρόσφατου Prometheus.

Ως εκ τούτου, το Aliens: Colonial Marines όχι μόνο είχε στη διάθεση του μπόλικο σενάριο στο οποίο να βασίσει την ιστορία του, αλλά επιπλέον θα συμπληρώσει το δικό του λιθαράκι στην μυθολογία των ταινιών.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.