Αρχή νέας σειράς τίτλων το επερχόμενο Tomb Raider

Το νέο Tomb Raider της Crystal Dynamics δεν θα είναι μια… ξέμπαρκη επιστροφή στις ρίζες της Lara Croft, μα η αρχή μιας νέας σειράς τίτλων.

Έτσι, τουλάχιστον, δήλωσε πως το έχουν οραματιστεί στην Crystal Dynamics ο Noah Hughes, creative director της εταιρείας

Quote:

Οραματιζόμαστε πως θα συνεχίσουμε από εδώ και έπειτα, αντί αυτό να είναι μια περιστασιακή επιστροφή στις απαρχές της.

Quote:

Θέλουμε να αρχίσουμε εδώ αυτή την περιπέτεια και να τη συνεχίσουμε στο μέλλον… δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα προσπεράσουμε κανένα χρονάκο εδώ και εκεί, αλλά ξεκινήσαμε με την ιδέα της συνέχειας (Σημ.: continuity) στην οποία και χτίζουμε.

Quote:

Προσωπικά το βλέπω σαν μια σειρά για τις ρίζες της Lara (Σημ. Origin Series), και όχι μια (Σημ.:εννοεί αυτόνομη) ιστορία των ριζών της Lara. Μέχρι το τέλος (Σημ.: αυτού του τίτλου) θα έχουμε μια ικανή adventurer, αλλά θέλω να υπάρχει ακόμη προσμονή για όταν η Lara γίνει απόλυτα η Tomb Raider, και μέσα από αυτά ελπίζουμε να διατηρήσουμε κάποια από την πολυπλοκότητα και την ανθρωπιά που εδραιώσαμε εδώ.

Ody's thoughts

Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσες… αερολογίες για κάτι το αναμενόμενο: θα δούμε και άλλα sequels. Ω, τι έκπληξις… Και δεν το περιμέναμε..! :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.