Το Skype θα αντικαταστήσει το Windows Live Messenger;!

Φήμες θέλουν τη Microsoft να ανακοινώνει τον τερματισμό του Windows Live Messenger μέσα στο πολύ κοντινό μέλλον και την απόλυτη αντικατάσταση του από το Skype.

Ούτως ή άλλως, και οι δυο εφαρμογές κάνουν πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα. Αμφότερες είναι αυτό που λέμε Instant Messengers, με το Skype να έχει και το… πάνω χέρι όσον αφορά στην επικοινωνία μέσω φωνής και video. Αφού η Microsoft απέκτησε το Skype, έχει βρεθεί με δυο παρόμοιες λύσεις στα χέρια της. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τις ενσωματώσει σε μια.

Και αφού το ονοματάκι του Skype είναι, πια, πιο δυνατό από αυτό του Live Messenger, αυτό θα είναι και αυτό που θα μείνει, απορροφώντας τον Live Messenger. Σύντομα θα δούμε μια νέα έκδοση του, λένε οι ίδιες φήμες, που θα εμπλουτίζει τις δυνατότητες του ώστε να μην υστερεί σε κανένα σημείο από τον Live Messenger. Και τότε θα είναι και η στιγμή που εκείνος θα… μας γνέψει bye-bye, εντός των επόμενων δυο μηνών.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.