100 ταινίες επιστημονικής φαντασίας σε ένα video

Μέσα σε μόλις εξήμισι λεπτά, ένα βιντεάκι-οπτικοακουστική υπερφόρτωση μας παρουσιάζει σκηνές από εκατό από τις γνωστότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Απλά, απολαύστε:

Και όχι, δεν είναι… πραγματικός geek κανείς αν δεν μπορεί να τις αναγνωρίσει όλες.

Ody's thoughts

ΜΙΑ με δυσκόλεψε (ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα/cyborg προς το τέλος), μα είμαι κατά 99% σίγουρος πως είναι σκηνή από μια ανεξάρτητη παραγωγή που είχαμε αναφέρει και εδώ. Δυστυχώς, δεν θυμάμαι το ποιά ή το πότε, μόνο πως το θέμα της ήταν ένας συνδυασμός Crysis με Prototy…Ώπ! Το βρήκα: Prototype, λεγόταν. Δείτε το εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Ο τυπος ειχε θεμα με τους X-Men παντως. καμια σκηνη.
    Θα ελεγα οτι κατι ειχε με τη Marvel (ισως τυ ακυρωσαν τη συνδρομη επειδη εστελνε ερωτικα e-mails στο σκιτσογραφο του Hulk) και δεν εβαλε καμια σκηνη αλλα φαινεται σε τρεις σκηνες ο Iron Man… Οποτε δε ξερω. Απλα ισως δεν ηταν fan χαχαχα :)
    Σιγουρα ομως ειναι fan του Tron.

  • ducklord

    Όταν “σκηνοθετείς” κάτι, σαν αυτό το videoclip, με έτοιμες σκηνές, επιλέγεις αυτό που κρίνεις πως ταιριάζει καλύτερα στη μουσική σου. Αν και υποκειμενικό, προφανώς ο τυπάς θεώρησε πως αυτά τα πλάνα ήταν και άρκετά αναγνωρίσιμα, και ταίριαζαν με τη μουσική.

    Αλλά ναι, ένας Hulk να ρίχνει ΜΙΑ φάπα, θα ταίριαζε μια χαρά :-D