Ως webseries το νέο Battlestar Galactica: Blood & Chrome

Το… καταταλαιπωρημένο Blood & Chrome, το prequel του Battlestar Galactica που περιμένουμε εδώ και χρόνια, ξεκινά αυτή την Παρασκευή. Online!

Καιρό τώρα το SyFy Channel είχε ανακοινώσει την ανάπτυξη μιας σειράς-prequel του πολύ πετυχημένου Battlestar Galactica. Όχι, όχι το Caprica – που επίσης ήταν prequel, αλλά και πολύ διαφορετικό σε λογική, με έμφαση στο ανθρώπινο δράμα και όχι στις… διαστημικές μάχες και τους Cylons. Αντίθετα, το Blood & Chrome θα ήταν ακριβώς αυτό: κακοί Cylons, πολύ διάστημα, αγωνία, άγχος, στρες και τα λοιπά και τα λοιπά. Η σειρά, όμως, ήταν… αγνοούμενη.

Το SyFy Channel δεν φαινόταν να έχει αποφασίσει τι θα την έκανε – λογικότατο… άγχος μετά την αποτυχία του Caprica. Θα μπορούσε να επαναλάβει την τηλεοπτική επιτυχία του παλαιότερου Battlestar Galactica; Μήπως θα ήταν καλύτερα να τη δοκίμαζε αποκλειστικά online, ως web series; Ναι, μάλλον το δεύτερο θα ήταν το καλύτερο.

Ody's thoughts

Και έτσι, από αυτή την Παρασκευή, έχουμε και πάλι διαστημικό-μπάτλσταρ-γκαλάκτικα! Πάνω που… ξεμέναμε από σειρές science fiction!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.