Το Waterworld θα επιστρέψει από το Syfy channel;

Μοιάζει βγαλμένο απευθείας από… την αποθήκη των κακών ιδεών (TM), αλλά ναι, από ό,τι λέγεται, το Syfy channel σκέφτεται να αναβιώσει μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες.

Το Waterworld του Kevin Costner ήταν η ταινία που κατέστρεψε την καριέρα του ηθοποιού και κόντεψε να χρεοκοπήσει τη Universal. Έλα, όμως, που σύμφωνα με το Forbes, το Syfy σκέφτεται είτε να δημιουργήσει ένα sequel για την… απαράδεκτη ταινία, είτε ως αυτόνομη τηλεταινία, είτε ως τηλεοπτική σειρά!

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, όμως, αυτό, υπάρχει… δικαιολογία, και είναι και απολύτως προσγειωμένη και ρεαλιστική: όποτε το γνωστό Αμερικάνικο κανάλι προβάλλει την αρχική ταινία, σημειώνει αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης. Με άλλα λόγια, απαράδεκτο ή μη, το Waterworld έχει αρκετούς οπαδούς. Το κανάλι, λοιπόν, λογικότατα θέλει να το εκμεταλλευτεί, και έτσι… Ετοιμαστείτε για νέο Waterworld – που σίγουρα θα φτάσει και στα μέρη μας, είτε μέσω κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, είτε, έστω, ως direct-to-video κυκλοφορία.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.