Το SyFy ετοιμάζει πραγματική εκδοχή του Real Steel

Είδατε (και… προσπαθείτε να ξεχάσετε) το Real Steel με τον Hugh Jackman, όπου τεράστια robots έπαιζαν box στις αρένες του μέλλοντος; Το SyFy channel αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα.

Ο ειδικεύομαι-στην-επιστημονική-φαντασία τηλεοπτικός σταθμός, που μας έχει δώσει κάποιες εξαιρετικές σειρές και άπειρες κάκιστες τηλεταινίες της κακιάς κατάρας, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο είδος εκπομπής reality – sports, στην οποία θα κλέβουν την παράσταση τεράστια robots. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια μεταλλαγμένη εκδοχή των σημερινών αγώνων πάλης, στην οποία δέκα ομάδες θα οδηγούν τα robots τους προς τη νίκη. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν πιλότο για το robot, καθώς και έναν μηχανικό με ειδίκευση στη ρομποτική. Τα δε robots θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανθρωπόμορφα, ενώ όποτε… βγαίνουν knock-out σε έναν αγώνα, η ομάδα τους θα έχει είκοσι λεπτάκια για να τα… συνεφέρει. Αν μη τι άλλο, ακούγεται πολύ πιο ενδιαφέρον από άλλα reality shows.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.