Ο Tesla και οι εξωγήινοι, από Bird-Lindelof-Jensen;!

Η επόμενη ταινία του Brad Bird σε σενάριο Damon Lindelof και Jeff Jensen, γνωστή μέχρι σήμερα με τον κωδικό 1952, μάλλον έχει να κάνει με τον Nikola Tesla. Και τους εξωγήινους. Ώπα, τι;!

Φήμες, λοιπόν, θέλουν το σενάριο να έχει στο επίκεντρο τον διάσημο επιστήμονα, τον οποίο, προφανώς, βοήθησαν εξωγήινοι στις ανακαλύψεις του. Ή κάτι τέτοιο.

Την ταινία λέγεται πως… γλυκοκοιτάζει ο George Clooney, που μας έχει συνηθίσει, πια, στο να κυνηγά απαιτητικούς ρόλους (ακόμη προσπαθεί να… βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του τηλεοπτικού ER).

Info

Ο Tesla ήταν και είναι από τους αγαπημένους χαρακτήρες των geeks, ένας πανέξυπνος… απόκληρος, μόνιμο outsider, που είδε τις εφευρέσεις του (και τον εαυτό του) να μένουν στη σκιά άλλων ονομάτων, όπως ο Bell και ο Edison. Ας ελπίσουμε πως δεν θα το… παραξεφτιλήσουν στο βωμό της διασκέδασης, μετατρέποντας τον σε… Ace Ventura.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.