Ο Ridley Scott πάει πόλεμο, με το Forever War

Για τα καλά έχει επιστρέψει στην επιστημονική φαντασία ο Ridley Scott, αφού πέρα από τα Prometheus 2 και Blade Runner 2, “ψήνει” και τη μεταφορά του βραβευμένου The Forever War.

Η ιστορία του, βραβευμένου με Hugo, The Forever War του Joe Haldeman, επικεντρώνεται σε έναν στρατιώτη σε μια μελλοντική μάχη ενάντια σε μια φυλή εξωγήινων. Το πεδίο της μάχης, όμως, βρίσκεται έτη φωτός μακριά από τη γη, και έτσι και μόνο η… διαδρομή μέχρι εκεί διαρκεί… αιώνες! Έτσι, ενώ για τον πρωταγωνιστή περνούν μέρες από τη στιγμή που ξεκινά για το πεδίο της μάχης μέχρι την επιστροφή του, η Γη στην οποία τελικά επιστρέφει είναι πολύ-πολύ διαφορετική από αυτή που άφησε πίσω του, και το δικό του χτες ένα μακρινό παρελθόν.

Ody's thoughts

Αν μη τι άλλο, το σενάριο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον, και στα χέρια του Ridley μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό αριστούργημα…ΑΝ δεν καταλήξει σαν το μα-τι-κάνουν Prometheus. Για να δούμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.