Ο George Lucas θα δωρίσει τα έσοδα από την πώληση της Lucasfilm

$4 δισεκατομμύρια θα κοστίσει στη Disney η εξαγορά της Lucasfilm, και όπως είχε υποσχεθεί στο παρελθόν, ο George Lucas σκοπεύει να δώσει το μεγαλύτερο κομμάτι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο ίδιος ο George Lucas θα πάρει όλα τα έσοδα από την πώληση της Lucasfilm, ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης της, και μάλλον σκοπεύει να τα… ξεφορτωθεί αμέσως μόλις βρεθούν στα χέρια του. Όπως είπε ο ίδιος:

Quote:

Για 41 χρόνια, επένδυα το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου και των χρημάτων μου στην εταιρεία. Καθώς ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, είναι ικανοποιητικό να μου δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσω περισσότερο χρόνο και πόρους στη φιλανθρωπία.

Ody's thoughts

…και άξιο σημείωσης πως μάλλον ο αποδέκτης θα είναι διάφορα ιδρύματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, αφού ήδη ο ίδιος έχει δηλώσει προτίμηση για αυτό το σκοπό. Το 2010 είχε υπογράψει το σύμφωνο Giving Pledge των Warren Buffet και Bill Gates, δηλώνοντας πως θα ήθελε να δωρίσει το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας του για την βελτίωση της εκπαίδευσης, την οποία θεωρεί ό,τι σημαντικότερο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.