Ο δημιουργός του Sons of Anarchy παρακαλεί τη Rockstar να κάνει τη σειρά παιχνίδι

Ο Kurt Sutter, δημιουργός της αρκετά δημοφιλούς σειράς Sons of Anarchy, ζήτησε μέσω twitter από τη Rockstar να αναλάβει την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού βασισμένου σε αυτή.

Ανέφερε, συγκεκριμένα:

Quote:

@RockstarGames θα έπρεπε να κάνετε το παιχνίδι SOA. Ξέρω πως είναι μια ακριβή/μπλεγμένη διαδικασία, αλλά ας μιλήσουμε, να δούμε αν μπορούμε να το καταφέρουμε.

Λίγο μετά, διέγραψε το tweet του – το οποίο, όμως, παραμένει προσβάσιμο με… έμμεσο τρόπο. Κανείς δεν ξέρει αν το αφαίρεσε διότι το ξανασκέφτηκε, ή διότι όντως επικοινώνησε η Rockstar μαζί του.

Ody's thoughts

Λέτε να έχουμε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον; Στο κάτω-κάτω, η σειρά θα μπορούσε να είναι ακόμη και… MOD για τους υπάρχοντες τίτλους της Rockstar, οπότε, γιατί όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.