Ναι από τον Harrison Ford για νέο Star Wars – αλλά υπό όρους

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο Harrison Ford είναι θετικός στην πιθανότητα να ξαναπαίξει το ρόλο του Han Solo σε ένα νέο Star Wars. Μόνο, όμως, αν… πεθάνει.

Ο ίδιος ήθελε ο χαρακτήρας του Han Solo να έχει έναν ηρωικό (ή, έστω… απλό) θάνατο στο Return of the Jedi, αλλά κάτι τέτοιο ίσως έβλαπτε τις πωλήσεις όλων των… εμ… συνοδευτικών-των-ταινιών (από comics μέχρι – και κυρίως – κουκλάκια). Τώρα, αφού ανακοινωθεί σενάριο και σκηνοθέτης, αν δεν είναι… μαύρα χάλια, από ό,τι φαίνεταο ο Han Solo που γνωρίζαμε θα επιστρέψει – έστω, για να μας γνέψει ένα τελικό αντίο.

Info

Άξιο σημείωσης πως σύμφωνα με το Entertainment Weekly και οι Mark Hamill και Carrie Fisher είναι θετικότατοι όσον αφορά στην επανεμφάνιση τους ως Luke και Leia. Όλη η… παλιοπαρέα φαίνεται να μαζεύεται για μια νέα τριλογία!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.