Με Nicolas Cage το Expendables 3 κατά τον Stallone

Ο Sylvester Stallone υποσχέθηκε, μέσω μηνύματος του στο Facebook, πως όχι μόνο θα δούμε Expendables 3, αλλά θα συμμετάσχει και ο Nicolas Cage. Και αυτό είναι μονάχα η αρχή!

Μέσα από ένα ομολογουμένως κομματάκι ασύντακτο και μπλεγμένο μήνυμα, ο Sylvester Stallone υποσχέθηκε πως το Expendables, που ξεκίνησε ως μια ταινία-για-την-πλάκα αλλά μάλλον θεωρείται πια… franchise, θα συνεχίσει και θα συνεχίσει για όσο υπάρχει αποδοχή από τον κόσμο. Θα είναι το Expendables 3 το τελευταίο της σειράς, το κλείσιμο της τριλογίας; Από ό,τι φαίνεται, όχι, τουλάχιστον, όχι αν συνεχίσει να έχει την αποδοχή του κόσμο. Για την τρίτη συνέχεια ο Sly φαίνεται να έχει… καβαντζώσει και τον Nicolas Cage, ενώ αναφέρει πως σε μια ιδανική περίπτωση θα κατάφερνενα να… ψήσουν και τους Wesley Snipes (ok), Mickey Rourke (όχι και απίθανο) και… Harrison Ford!

Ody's thoughts

Να υποθέσω πως ο Harrison Ford θα έκανε το τέλειο guest ως, τι άλλο, Ο Πρόεδρος Των Ηνωμένων Πολιτειών Που Όμως Πετά Και Κανένα F16 Αν Υπάρξει Σχετική Ανάγκη;! :-P

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.