Επιτέλους, νέες πληροφορίες για το Star Trek Into Darkness

Το sequel του κινηματογραφικού reboot του Star Trek από τον J.J. Abrams, Star Trek Into Darkness, επιτέλους αποκαλύπτει με… τι θα έχει να κάνει!

Χθες κυκλοφόρησε η επίσημη σύνοψη του επόμενου κινηματογραφικού Star Trek, και αν και δεν… λέει και πολλά, αρκεί για να μας βάλει στο κλίμα, ενώ σε συνδυασμό με κάποιες άλλες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μάλλον ζωγραφίζει μια καλή γενική εικόνα της ταινίας. Έχουμε και λέμε..:

Quote:

Το καλοκαίρι του 2013, ο πρωτοπόρος σκηνοθέτης J.J. Abrams θα μας δώσει ένα εκρηκτικό action thriller που ταξιδεύει το Star Trek Στο Σκοτάδι (Σημ.: λογοπαίγνιο με τον πλήρη τίτλο της ταινίας, Star Trek Into Darkness). Όταν το πλήρωμα του Enterprise καλείται να επιστρέψει σπίτι, συναντούν μια ασταμάτητη δύναμη τρόμου μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό τους, που έχει διαλύσει το στόλο και όλα όσα αντιπροσωπεύει, αφήνοντας τον κόσμο μας σε κατάσταση κρίσης.

Quote:

Η υπόθεση είναι προσωπική για τον Captain Kirk, που ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού σε έναν κόσμο – εμπόλεμη ζώνη, με στόχο τη σύλληψη ενός ανθρώπου – όπλου μαζικής καταστροφής. Καθώς οι ήρωες μας εκτοξεύονται σε μια επική παρτίδα σκακιού ζωής και θανάτου, θα κριθεί η αγάπη, θα διαλυθούν φιλίες και θα πρέπει να γίνουν θυσίες για την μοναδική οικογένεια που έχει απομείνει στον Kirk: το πλήρωμα του.

Συνδυάστε το και με μια εικόνα ενός… μουσάτου κακού Spock, που έχει αρχίσει να γυρίζει στο Internet, και μάλλον γνωρίζουμε και ποιός είναι ο άνθρωπος-όπλο μαζικής καταστροφής της όλης υπόθεσης: ο κακός Spock, αν και… ύποπτο το ονοματάκι του Peter Weller (ο… κλασσικός κινηματογραφικός Robocop) στα credits.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.