Έρχεται remake του Flight of the Navigator της Disney

Μπορεί να μην το θυμάστε ως τίτλο, αλλά αν ήσασταν οπαδοί της scifi και έφηβοι πριν, περίπου, δεκαπέντε χρονάκια, μάλλον έχετε δει το Flight of the Navigator – που θα κάνει reboot η Disney.

Σε εκείνο, ο δωδεκάχρονος David, καθώς αναζητούσε τον μικρότερο αδελφό του, έπεφτε, χτυπούσε το κεφάλι του, έμενε αναίσθητος για λίγη ώρα, και…

Και όταν επέστρεφε σπίτι του, έβλεπε πως είχαν περάσει οκτώ χρονάκια, για τα οποία ο ίδιος δεν θυμόταν τίποτα. Ο ίδιος είχε παραμείνει 12 ετών. Παράλληλα, η NASA είχε εντοπίσει ένα φουτουριστικό, προφανώς εξωγήινο διαστημόπλοιο, και, για λόγους που… βόλευαν το σενάριο, οι επιστήμονες της κατέληγαν στο συμπέρασμα πως μάλλον τα δυο γεγονότα σχετίζονταν. Και έτσι, ο David βρισκόταν στη θέση του… πιλότου του διαστημοπλοίου, παρέα με ένα έξυπνο μα κομματάκι ενοχλητικό robot.

Η νέα εκδοχή του Flight of the Navigator θα μας έρθει από τους δυο βασικούς δημιουργούς του αρκετά καλού Safety Not Guaranteed, το σκηνοθέτη Colin Trevorrow και τον συν-σεναριογράφο της, Derek Connolly – που θα γράψει μόνος του το σενάριο του νέου Navigator.

Και για όσους ακόμη δεν θυμούνται την ταινία, ορίστε το trailer της. Thanks, YouTube!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.