Έρχεται κινηματογραφικός… MacGuyver;!

Ωου, γιές, και όμως, η κλασσική σειρά με τον Richard Dean Anderson στο ρόλο του καταφερτζή μυστικού πράκτορα μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη!

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο James Wan, συντελεστής στο Saw και σκηνοθέτης του Insidious. Κατά τα άλλα, δεν έχει γίνει κάποιο είδος προπαραγωγής ώστε να υπάρχει casting ή οποιαδήποτε αναφορά σε ημερομηνίες, οπότε… περιμένουμε!

Info

Για τους νεότερους της παρέας που δεν πρόλαβαν τη σειρά, ο MacGuyver ήταν ένας… άτοπος τηλεοπτικός χαρακτήρας των 80s, και-καλά μυστικός πράκτορας, που όμως είχε… απέχθεια στα όπλα. Για αυτό, όποτε αναπόφευκτα μπλεκόταν σε επικίνδυνες καταστάσεις (όπως λέμε σε-κάθε-επεισόδιο), κατέφευγε στις περιέργως βαθύτατες γνώσεις του σε Φυσική, Χημεία και… λοιπές επιστήμες, για να ξεφύγει με τον πιο γκάου τρόπο από την όποια επικίνδυνη φάση. Και αυτό ήταν και το τυράκι στη σειρά: να δεις τι διάολο θα σκεφτόντουσαν στο νέο επεισόδιο. Χαρακτηριστικό ανέκδοτο της εποχής, ο MacGuyver είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σου φτιάξει πυρηνική βόμβα από χαρτί υγείας. Και ακριβώς για αυτό το λόγο ενώ η σειρά ξεκίνησε απλά με κάποια έξυπνα σενάρια, έφτασε να έχει ολόκληρο… επιστημονικό επιτελείο συμβούλων πίσω της μέχρι τα τελευταία επεισόδια της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.