Έρχεται και επίσημο κινηματογραφικό Deus Ex


Είχε ξαναγίνει προσπάθεια στο παρελθόν να μεταφερθεί το Deus Ex στον κινηματογράφο. Τώρα… μάλλον όντως θα το δούμε!

Η προηγούμενη προσπάθεια είχε ξεκινήσει λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου Deus Ex, και είχε φτάσει μέχρι και στο σημείο να υπάρχει σενάριο και να έχει αρχίσει συζήτηση για ηθοποιούς. Δυστυχώς, ή μάλλον… ευτυχώς, έμεινε στα χαρτιά – πιθανότατα λόγω του υψηλού κόστους της σε συνδυασμό με την κακή φήμη που είχαν (ακόμη περισσότερο τότε) οι ταινίες-βασισμένες-σε-παιχνίδια.

Η πρόσφατη επιτυχία του ούτως-ή-άλλως-κινηματογραφικού Deus Ex: Human Revolution φαίνεται πως αναζωπύρωσε τα σχέδια του παρελθόντος. Και έτσι, ξεκίνησε και πάλι προσπάθεια μεταφοράς του τίτλου στον κινηματογράφο. Βασισμένο, λοιπόν, στο τρίτο και πλέον πρόσφατο Deus Ex, το κινηματογραφικό αντίστοιχο έχει, για την ώρα, ως σκηνοθέτη τον Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose), ο οποίος θα αναλάβει και τμήμα του σεναρίου σε συνεργασία με τον C. Robert Cargill (Sinister).

Ody's thoughts

Αν μη τι άλλο, τα… ονόματα είναι καλά. Μπορούμε να έχουμε ελπίδες για την ταινία;!; Για δες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.