Οικονομικά σκουπίδια οι Sony και Panasonic κατά τη Fitch Ratings

Η Fitch Ratings έριξε τη βαθμολογία αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας των Sony και Panasonic σε επίπεδο… σκουπιδιού – για την ακρίβεια, junk.

Η Sony έπεσε τρία επίπεδα, σε χαρακτηρισμό BB-, ενώ η Panasonic δυο, σε χαρακτηρισμό BB, αμφότερα από τα οποία βρίσκονται κάτω από τα επίπεδα που κατά τη Fitch καθιστούν μια εταιρεία άξια για τα χρήματα πιθανών επενδυτών. Κοινώς, κατά τη Fitch, το να επενδύσει κανείς σε αυτές είναι μια… αυτοκτονική κίνηση.

Αμφότερες θα πρέπει να αρχίσουν να πρωτοτυπούν στο χώρο της τεχνολογίας, αντί να ακολουθούν τον ανταγωνισμό, λαμπρότερος εκπρόσωπος του οποίου είναι η Apple. Και σημειώνεται πως, ειδικά στην περίπτωση της Sony, και του επερχόμενου Playstation 4, απλά δεν την παίρνει οικονομικά να χάνει, και πάλι, όπως με τα Playstation 2 και 3, χρήματα με την πώληση κάθε κονσόλας σε πελάτη, περιμένοντας να κάνει απόσβεση μέσω των πωλήσεων παιχνιδιών και πρόσθετων αξεσουάρ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.