Και πάλι μπλεγμένος σε φόνο ο McAfee

Ο ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας (που τώρα πια δεν σχετίζεται με αυτόν), John McAfee, καταζητείται – και πάλι – για φόνο στη Belize.

Ο McAfee είχε (αναγκαστεί να) πουλήσει την εταιρεία του, πριν αρκετά χρόνια, και είχε μεταναστεύσει από την Αμερική στη Belize, όπου και είχε δημιουργήσει μια νέα εταιρεία που ασχολείται με φαρμακευτικές έρευνες. Ή, όπως είχε κατηγορηθεί, με… τη δημιουργία και διακίνηση ναρκωτικών. Σε αυτήν ο McAfee και η ομάδα του ολοκληρώνουν έρευνες σχετικά με το MDPV, ένα ναρκωτικό παραπλήσιο της αμφεταμίνης.

Παράλληλα με τις όποιες κατηγορίες σχετικά με ναρκωτικά, ο McAfee ήταν, παλαιότερα, εμπλεκόμενος και στο θάνατο του Robert Gibson. Πέρα από τα antivirus και τα… ναρκωτικά, ο McAfee έχει δωρίσει στην ανθρωπότητα και το άθλημα του aerotrekking. Φαντασθείτε το σαν paragliding με… ρουκέτες. Ο προαναφερθής κύριος Robert Gilson απεβίωσε σε μια πτήση aerotrekking (προφανώς δεν είναι και το ασφαλέστερο άθλημα), και ο McAfee βρέθηκε κατηγορούμενος.

Και μπορεί ο προηγούμενος φόνος να ήταν έμμεσος, και όχι εκ προμελέτης, αλλά ο νέος είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο McAfee θεωρείται ο βασικός ύποπτος στη δολοφονία ενός άλλου Αμερικάνου μετανάστη, του Gregory Faull, που πυροβολήθηκε στο σπίτι του το Σάββατο, στο San Pedro Town.

Φυσικά, άλλο ύποπτος και άλλο ένοχος, αλλά αν μη τι άλλο, ένα κάποιο… μαύρο σύννεφο φαίνεται να τον περιτριγυρίζει τον κύριο McAfee.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.