Το Skyrim σε βιολί, με… geek dubstep προεκτάσεις

Η Lindsey Stirling φαίνεται… αδικαιολόγητα geek, πράγμα κομματάκι περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως α) πρόκειται για γυναίκα (για δες βρε παιδί μου) που β) αριστεύει στο βιολί.

Κατά τύχη πέσαμε σε ένα βιντεάκι της που έμοιαζε… κάπως. Δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε αν προσπαθούσε να το παίξει geek αλλά είχε χαμηλό budget, ή αν ήταν προσπάθεια εκμετάλλευσης της geek κουλτούρας. Ήταν ένα YouTube-ίστικο videoclip της Lindsey Stirling, για την οποία δεν είχαμε ξανακούσει.

Το πρωτότυπο με το βιντεάκι ήταν πως συνδύαζε dubstep με βιολί, και αν και απείχε από το τέλειο, ήταν αρκετά καλή προσπάθεια. Αντί να το περιγράφουμε… Καλύτερα δείτε το:

…μετά από το οποίο, χαζεύοντας τα υπόλοιπα βιντεάκια της κοπελιάς, έγινε εμφανές πως όντως το πρόβλημα είναι το low budget της υπόθεσης. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τη δική της εκδοχή για το θέμα του Skyrim;

Αν μη τι άλλο, καλές και φιλότιμες προσπάθειες, από μια κοπέλα που από ό,τι φαίνεται, παλεύει να βρει το κοινό της με πενιχρά μέσα, με βασικό όπλο το YouTube.

Source:

This was our own arrangement of The main theme from Skyrim Elder Scrolls which was composed by Jeremy Soule. He is an amazing artist and it amazing to work with such fantastic music.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.