135 ώρες Black Ops – ένα ρεκόρ Guinness

Ο Okan Kaya εκ της Αυστραλίας απέδειξε σε παγκόσμιο επίπεδο, και με αναγνώριση-βραβείο από το βιβλίο ρεκόρ Guinness, πως οι οπαδοί του Κωλοντούτυ δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ότι άντεξε να παίζει επί135 ώρες σχεδόν… σερί, με ένα πέρασμα, μονοκοπανιά, μέσα σε ένα διάστημα επτά ημερών;

Ody's thoughts

Μην τρέχετε να κάνετε την πράξη: 168 ώρες έχουν, συνολικά, οι επτά ημέρες, που θα πει πως η αναλογία πηγαίνει περίπου πεντέμισι μέρες αδιάκοπου gaming και μιάμιση μέρα… λιποθυμίας!

Στην πραγματικότητα, βέβαια, οι 135 ώρες δεν ήταν σε μια αδιάκοπη συνέχεια. Όπως ορίζουν οι κανόνες του Guinness, ο Kaya μπορούσε να ξεκουράζεται για δέκα λεπτά κάθε ώρα, τα οποία, όμως, είχε επιπλέον το δικαίωμα ή να τα μαζεύει σε μεγαλύτερα κομμάτια χρόνου, ή να τα σπάει σε μικρότερα διαλείμματα.

Ody's thoughts

Και έτσι, μάλλον… τον πήρε έναν υπνάκο μια-δυο ωρίτσες κάθε μέρα. Ενώ έτρωγε. Στην τουαλέτα. Δεν εξηγείται αλλιώς!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.