Χωρίς multiplayer το Bioshock Infinite

Μπορεί η Irrational Games να το πάλεψε για να προσθέσει multiplayer στο Bioshock Infinite, αλλά, όπως αποκάλυψε προχθες ο Χερ Κουμαντάτ της, Ken Levine… Πείτε του αντίο.

Με ένα λιτό, σπαρτιατικό “no multi”, που ανέρτησε στο twitter, ο Ken Levine γκρέμισε τα όνειρα όλων των οπαδών της σειράς Bioshock που περίμεναν πώς και πώς να παίζουν το Infinite παρέα με άλλους. Ναι, και των… τριών (τι, είναι περισσότεροι;!), που μπορεί να θεώρησαν καλή ιδέα το συνδυασμό Bioshock και multiplayer.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ούτε το πρώτο Bioshock είχε multiplayer, και πως το στοιχείο προστέθηκε με όχι-και-τόσο-μεγάλη-επιτυχία στον δεύτερη τίτλο (που ΔΕΝ ανέπτυξε η Irrational Games), προφανώς λόγω της γενικότερης στάσης της αγοράς πως “αν δεν έχει multiplayer, δεν πουλάει”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.