Το Wii Mini… υπάρχει!

Μόλις χθες λέγαμε πως η Nintendo μάλλον έχει έτοιμη μια μικρότερη εκδοχή του Wii για επανακυκλοφορία, και σήμερα… εντοπίστηκε. Μόνο… στην Αυστραλία!

Και ναι, τελικά πρόκειται για ένα πακετάκι που δίνει έμφαση στο single player κομμάτι του Wii, αφού εμπεριέχει μόνο ένα χειριστήριο (το “ανανεωμένο” MotionPlus) μαζί με ένα nunchuck, ένα καλώδιο για σύνδεση με την τηλεόραση, ένα τροφοδοτικό (λέτε να μας έβαζαν να το αγοράσουμε ξεχωριστά;! :-D ), την sensor bar μέσω της οποίας το Wii καταλαβαίνει τις κινήσεις των χειριστηρίων και… Αυτά! Εκτός αν υπολογίσετε και… τη συσκευασία!

Το κόστος του κυμαίνεται στα $99,99 (εκατό πλην μυρμήγκι) και στις 30 του μήνα θα είναι διαθέσιμο και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Άξιο σημείωσης πως ΔΕΝ μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Μπορεί αυτό να μην είναι και τόσο σημαντικό, αφού το Wii δεν… διέπρεψε στο χώρο των multiplayer games και έτσι ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το χόμπι, αλλά αξίζει να το έχετε κατά νου, αφού υπάρχουν λίγα παιχνίδια με multiplayer στοιχεία, που σε αυτό θα είναι παντελώς άχρηστα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.