Τι Halo, τι Destiny

Εργαζόμενος της Activision που βρέθηκε σε κλειστή παρουσίαση της Bungie, είδε – και… ενημέρωσε όλο το Internet – τι λέει ο πρώτος μετά-Halo τίτλος της.

Και τι λέει, τελικά, το για-την-ώρα-γνωστό-ως-project-destiny; Αρκετά εντυπωσιακό, από ό,τι, τουλάχιστον, έγραψε στο blog του (λίγο πριν τρέξει να το σβήσει) εργαζόμενος της Activision που, θυμίζουμε, έχει αποκλειστική συμφωνία με την Bungie για την έκδοση των επόμενων τίτλων της.

Η παρουσίαση στην οποία παρευρέθηκε είχε συχνά τη μορφή sketch, που πάντα κατέληγαν σε κάποιο video από τον τίτλο. Όσα είδε σε αυτόν, τουλάχιστον από τεχνικής άποψης, του φάνηκαν αρκετά εντυπωσιακά. Υπάρχει ρεαλιστική πρόοδος του κύκλου νύχτας-ημέρας κατά τη διάρκεια των αποστολών, ρεαλιστική και πυκνή βλάστηση, εντυπωσιακοί δυναμικοί φωτισμοί, περιβαλλοντικά εφέ, particles… Ό,τι θα περίμενε κανείς από έναν σύγχρονο τίτλο που σέβεται τον εαυτό του, δηλαδή!

Κατά τα άλλα, όμως, σημείωσε πως ο τίτλος δεν είναι, ακόμη, και τόσο διαφορετικός από τα Halo. Και όπως ανέφερε, έχει ακόμη αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.