Σχεδιασμένο για τουρνουά το Darkstalkers Resurrection

Η επιστροφή του Darkstalkers δείχνει συνειδητοποιημένη για τη συμμετοχή της σε τουρνουά fighting games και παρέχει σχετικές ευκολίες καταγραφής, replay αλλά και… ανεβάσματος των αγώνων στο YouTube.

Οι πληροφορίες, που μας έρχονται από το Siliconera, θέλουν το νέο Darkstalkers Resurrection να ενσωματώνει πολλές διευκολύνσεις για όσους μέχρι σήμερα το αντιμετώπιζαν ως κάτι παραπάνω από… απλό παιχνίδι.

Πέρα από ένα νέο tutorial mode, που βοηθά στην εκμάθηση του τίτλου και την εξοικείωση με τους χαρακτήρες του, το νέο Darkstalkers Resurrection θα επιτρέπει την προβολή replay μετά το πέρας κάθε αγώνα, το οποίο θα μπορεί κανείς και να ελέγξει… στο μικροσκόπιο, με fast forward, rewind και pause, ώστε να εντοπίσει το που έκανε λάθος (και έφαγε τη γυριστή κλωτσιά του αντίπαλου κατακούτελα). Και όταν έχει… χωνέψει πως έχασε (και αναγνωρίσει το γιατί συνέβη αυτό), θα μπορεί να ανεβάσει την τραγική ήττα του στο YouTube, για να γελάνε και οι άλλοι με τα χάλια του, αποκλειστικά μέσα από τον ίδιο τον τίτλο. Ναι, δεν θα χρειάζεται να στήνει κανείς εφαρμογές σύλληψης video, κάρτες video capture κ.λπ. κ.λπ.

Φυσικά θα υπάρχει online tournament mode, με υποστήριξη μέχρι και οκτώ παικτών, ενώ όσοι περιμένουν τη σειρά τους θα μπορούν να βλέπουν τον υπό εξλέλιξη αγώνα ως απλοί θεατές (spectator mode).

Τέλος, το πιο… χαζό feature; Μια εναλλακτική camera, που θα παρουσιάζει τη δράση του τίτλου… μέσα σε ένα arcade κουβούκλιο.

Ody's thoughts

Να προτείνω στην επόμενη έκδοση να έχουν και μια ακόμη camera, που θα κάνει κανονικό travelling δείχνοντας σε να ψάχνεις κέρματα, να ξεκινάς από το σπίτι σου, να φτάνεις στο ουφάδικο, να παραγγέλνεις ένα καφεδάκι… μπλα-μπλα-μπλα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.