Ποινή στους SEALs του Medal of Honor: Warfighter

Τα επτά μέλη των SEALs, της ειδικής ομάδας καταδρομών, που έπαιξαν ρόλο συμβούλων για το Medal of Honor: Warfighter της Electronic Arts, δέχτηκαν σημαντικές ποινές – ακριβώς για αυτό το λόγο.

Οι SEALs έχουν τη νοοτροπία να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αποφεύγουν να… διατυμπανίζουν τις μεθόδους τους. Ακριβώς για αυτό το λόγο τα επτά μέλη τους, που έδωσαν τα φώτα τους στην Electronic Arts ώστε το τελευταίο Medal of Honor να είναι και-καλά ρεαλιστικό, να εμπεριέχει στοιχεία από πραγματικές αποστολές και να υποστηρίζει πως βασίζεται στις εμπειρίες πραγματικών στρατιωτών, τώρα τιμωρούνται ακριβώς για αυτό το λόγο.

Και οι επτά – ένας από τους οποίους έλαβε μέρος και στην επίθεση που οδήγησε στο θάνατο του Bin Laden – δέχτηκαν επίπληξη, που καταχωρήθηκε και επίσημα και στο φάκελο τους. Και αυτό σημαίνει πως μάλλον δύσκολα θα πάρουν την οποιαδήποτε προαγωγή στο κοντινό μέλλον, ενώ ο μισθός τους κόπηκε στο μισό για τους επόμενους δυο μήνες. Με άλλα λόγια, ίσως να είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτούν αν αξίζει να αναζητήσουν μια νέα καριέρα ως σφουγγαράδες.

Ody's thoughts

Και αυτό για να παίξουμε εμείς ένα και-καλά-πειστικό-παιχνίδι, το οποίο, μάλιστα, δεν τα πήγε και όσο καλά περίμεναν από άποψη πωλήσεων. Μήπως να το αγοράσουμε όλοι, βρε, να τα ενισχύσουμε τα παλικάρια; Εδώ κυριολεκτικά… έπαιξαν την καριέρα τους κορώνα-γράμματα για τη δική μας ψυχαγωγία!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.