Πλησιάζει νέο περιεχόμενο για το Skyrim σε PC – PS3

Η μέχρι πρόσφατα βασική πλατφόρμα της Bethesda, τα PCs, καθώς και τα Playstation 3, είναι οι… αδικημένοι όσον αφορά στο Skyrim, τον τελευταίο τίτλο της. Η εταιρεία υπόσχεται πως σύντομα θα έχουμε κάτι καινούργιο και για αυτά.

Τώρα, το τι είναι αυτό το κάτι καινούργιο, για την ώρα κανείς δεν το γνωρίζει. Ούτε το αν θα είναι κοινό ανάμεσα σε PCs και Playstation 3. Η αλήθεια παραμένει πως, όσον αφορά στο Skyrim, η βασική πλατφόρμα για τη Bethesda είναι το Xbox 360.

Ody's thoughts

Και εδώ, έρχεται και το δίλημα: να το παίξεις στην πλατφόρμα που φαίνονται να υποστηρίζουν περισσότερο οι δημιουργοί του, και άρα θα έχεις πρώτος και καλά-καλά δοκιμασμένο κάθε νέο DLC, ή να το παίξεις στο PC σου, με πολύ καλύτερα γραφικά και κίνηση αλλά και, το σημαντικότερο, πλήθος mods και πρόσθετου περιεχόμενου από άλλους χρήστες, που μόνο για να το δεις όλο θα χρειαστείς μια… πενταετία;

Η είδηση για το… όποιο νέο περιεχόμενο ήρθε από την ίδια τη Bethesda, και για την ακρίβεια μέσω του λογαριασμού της στο twitter, όπου περιορίστηκε στη φράση…

Quote:

είμαστε κοντά και σε νέο περιεχόμενο του Skyrim για PS3 και PC

…και αυτό ήταν όλο. Για να δούμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.