Περισσότεροι από 130 χαρακτήρες στο Warriors Orochi 3 Hyper

Από κάποια στιγμή και έπειτα, η ελευθερία επιλογής χάνει το… νόημα της. Το Warriors Orochi 3 Hyper το αγνοεί πανηγυρικά, αφού θα μας επιτρέπει να επιλέγουμε από… 130 χαρακτ’ηρες!

Φυσικά, πρόκειται για την έκδοση του τίτλου που θα δούμε στο Wii U, η οποία συνδυάζει χαρακτήρες από όοοολες τις άλλες εκδοχές της σειράς, αλλά και από άλλους τίτλους της Tecmo Koei, δημιουργώντας ένα απίστευτο, τριψήφιο σύνολο – πιθανότατα το πρώτο τόσο μεγάλο σε οποιοδήποτε παιχνίδι μέχρι σήμερα!

Το πιθανότερο είναι πως, όπως και με τους χαρακτήρες σε άλλους τίτλους της σειράς Dynasty Warriors και των… συγγενών της, έτσι και στο Warriors Orochi 3 Hyper η επιλογή χαρακτήρα δεν θα έχει τόσο μεγάλη σημασία στην ίδια τη δράση του τίτλου, πέρα από μικροδιαφορές όσον αφορά στις special κινήσεις και τα… ενδιάμεσα βιντεάκια.

Και για να έχετε και άμεση εικόνα του περί τίνος πρόκειται, ή αν θέλετε να βεβαιωθείτε πως είναι, για ακόμη μια φορά… ίδιο-με-το-προηγούμενο-αλλά-με-μικρές-προσθήκες, ορίστε και το σχετικό trailer:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.