Ο Tom Hardy είναι ο… Sam Fisher!

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Ubisoft έχει ήδη κλείσει ως βασικό πρωταγωνιστή της κινηματογραφικής μεταφοράς της σειράς παιχνιδιών Splinter Cell τον Tom Hardy, που είδαμε πρόσφατα ως Bane στην τελευταία περιπέτεια του Batman.

Λαμπρός ηθοποιός, με μια μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου του, ο Tom Hardy είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους για να παίξουν το ρόλο του Sam Fisher – σε σημείο που να μοιάζει… απίστευτη η επιλογή του. Μοναδικός ενδοιασμός, το θέμα της ηλικίας: προφανώς ο Sam Fisher της ταινίας θα είναι κομματάκι νεότερος από αυτόν που είδαμε στους πρώτους τίτλους, και μάλλον κοντινότερος στη νέα, πιο… δραστήρια εκδοχή του ήρωα, που θα δούμε στo Splinter Cell: Blacklist.

Κατά τα άλλα, ακόμη δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει studio και δεν έχουν κλείσει συμφωνίες με άλλους συντελεστές. Ήδη ξεκίνησε με αρκετό ενδιαφέρον η υπόθεση, οπότε… Για να δούμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.