Ξέχασε να… κολυμπά η Lara

Δεν θα υπάρχουν φάσεις στις οποίες η Lara θα πρέπει να… κολυμπήσει στο επερχόμενο Tomb Raider. Γιατί, απλά… δεν χρειάστηκε!

Αυτό ανέφερε χθες ο Karl Stewart της Crystal Dynamics, στον επίσημο λογαριασμό του Tomb Raider στο twitter. Πρόκειται για μια ομολογουμένως κομματάκι περίεργη απόφαση, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να μην φαίνεται και τόσο σημαντικό, αλλά η Lara… πάντα τα πήγαινε καλά με την κολύμβηση, από τον πρώτο κι’ όλας τίτλο της σειράς. Ακόμη και η εισαγωγή της… δεύτερης κινηματογραφικής περιπέταις της Lara, με τη Angelina Jolie, ξεκινούσε με μια… βρεγμένη αποστολή.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν, βέβαια, πως η Lara όντως… ξέχασε να κολυμπά, ή πως απέκτησε κάποια… αλεργία στο νερό. Απλά, δεν χρειάζεται να κολυμπά στη συγκεκριμένη περιπέτεια. Για δες..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.