Νωρίτερα θα κυκλοφορήσει το Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Μετά από δυο αναβολές, το Baldur’s Gate: Enhanced Edition, το remake του κλασσικού τίτλου, η τελική κυκλοφορία του οποίου είχε οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει δυο μέρες νωρίτερα, στις 28 του μήνα.

Την ημερομηνία ανέφερε ο Creative Director του τίτλου, Trent Oster, μέσω twitter, θυμίζοντας, όμως, πως η εταιρεία δεν μπορεί να έχει απόλυτο έλεγχο στις ημερομηνίες κυκλοφορίας από τη στιγμή που εμπλέκονται και άλλοι (π.χ. Apple όσον αφορά στην κυκλοφορία στο iOS). Λίγο αργότερα, Δελτίο Τύπου της εταιρείας επανέλαβε όσα είχε πει και αυτός, διευκρινίζοντας πως ειδικά η έκδοση του τίτλου για Android αναμένεται λίγο αργότερα από τις υπόλοιπες.

Info

Άξιο αναφοράς πως κατά τον Trent Oster το νέο Baldurs Gate μάλλον… θα τρέχει παντού! Ο ίδιος ανέφερε συμβατότητα του με το Nexus 7 tablet της Google (αναμενόμενο) αλλά και με το… πρώτο iPad (!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.