Μπερδεμένος από το Wii U ο ιδρυτής της Atari

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο ιδρυτής της Atari, και δημιουργός του κλασσικού Pong, Nolan Bushnell, δήλωσε μπερδεμένος από το Wii U, που δεν θεωρεί πως θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για την άποψη του; Τα γραφικά, τα οποία δεν είναι και τόσο καλύτερα από αυτά της προηγούμενης κονσόλας της Nintendo για να δικαιολογήσουν την αγορά του Wii U ως αναβάθμιση, ενώ δεν έχουν να προσφέρουν και κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό, από τα υπάρχοντα Playstation 3 και Xbox 360.

Και αν και θεωρεί πως, μετά από μια όντως σχετικά καλή αρχή, το Wii U θα συνεχίσει να πουλάει, δεν θα καταφέρει να φτάσει τα νούμερα του προκατόχου του – μάλλον το αντίθετο, δεν θα καταφέρει να κάνει σημαντικές πωλήσεις μακροπρόθεσμα, ώστε να χαρακτηριστεί μια σημαντική επιτυχία.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.