Μετά το Wii U έρχεται και… Wii Mini;!

Στα χνάρια της Sony (που ακολούθησε και η Microsoft) φαίνεται πως θα βαδίσει η Nintendo, που λέγεται πως έχει έτοιμη μια mini εκδοχή του κλασσικού Wii.

Ακριβώς όπως το Playstation 2 και το Playstation 3 κυκλοφόρησαν και σε slim εκδοχές, ακριβώς όπως το Xbox 360… έχασε κιλά (και όγκο), έτσι και το ήδη-μικρό, κλασσικό Wii, λέγεται πως θα επιστρέψει ανανεωμένο και… σε σμίκρυνση λίαν συντόμως.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το Nintendo World Report, στις 7 Δεκεμβρίου θα αποκαλυφθεί το Wii Mini, μια νέα, compact έκδοση της κονσόλας, που θα κυκλοφορήσει συνοδευόμενη από ένα Wii Remote Plus, ένα Nunchuck και μια θήκη.

Ody's thoughts

Με άλλα λόγια, το πακετάκι αγνοεί το σημαντικότερο προτέρημα της κονσόλας, τα multiplayer παιχνίδια, και παρέχει μόνο τα βασικά για single player… εμπειρίες. Πόσες τέτοιες πραγματικά καλές έχει το Wii; Δυο; Άντε, τρεις;!;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.