Μεγάλη επιτυχία το Dishonored – και σίγουρα θα δούμε και συνέχεια

Θέλει-δεν θέλει η Arkane, και παρά τους όποιους ενδοιασμούς του δημιουργού του, Harvey Smith, το Dishonored θα αποκτήσει και sequel, αφού κατά τη Bethesda είναι, πια, franchise.

Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας σε συνέντευξη του στο Destructoid. Συγκεκριμένα..:

Quote:

Μπορώ να σας πω πως το Dishonored ξεπερνά κατά πολύ τις προσμονές μας όσον αφορά στις πωλήσεις του, κάτι αρκετά cool αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μια νέα IP που αντιμετωπίζει μια σειρά γνωστών και καταξιωμένων franchises το τρέχον τρίμηνο του έτους.


Quote:

Πετύχαμε εκπληκτικά νούμερα (Σημ.: πωλήσεων) το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τόσο στα καταστήματα όσο και στο Steam, όπου το Dishonored ήταν καταχωρημένο ως ο πρώτος τίτλος σε πωλήσεις. Και το Dishonored τα πήγε πολύ καλά και στο εξωτερικό (Σημ.: θυμηθείτε: μιλά από/για την αγορά της Αμερικής). Έτσι, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και εκτιμούμε όλους τους οπαδούς που υποστήριξαν το Dishonored και την Arkane. Προφανώς έχουμε ένα νέο franchise.

Ody's thoughts

Και, προφανώς, τώρα αρχίζει το… άρμεγμα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.