Μάιο με Ιούνιο του 2013 το Shadowrun Returns

Μικρή αναβολή για το νέο Shadowrun Returns της Harebrained Schemes, γύρω στους πέντε μήνες, λόγω της προσθήκης νέων features.

Μην περιμένετε, λοιπόν, πως τον Ιανουάριο θα επιστρέψετε στο cyberpunk σύμπαν που έγινε περισσότερο γνωστό στους gamers από το κλασσικό Shadowrun σε Sega Megadrive και Super Nintendo Entertainment System.

Υπομονή μέχρι το καλοκαιράκι, τον Μάιο ή Ιούνιο, αφού, όπως ανέφερε στη σελίδα του project στο Kickstarter ο παραγωγός του, Mitch Gitelman, ο τίτλος θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μεν Ιανουάριο, αλλά όπως ήταν το αρχικό όραμα της ομάδας – δίχως όλα τα features που προέκυψαν κατά και μετά την επιτυχημένη καμπάνια του στο Kickstarter.

΄Για παράδειγμα, ένα από όσα οδηγούν στην αναπόφευκτη καθυστέρηση του, είναι η αλλαγή της οπτικής γωνίας δράσης, από κάθετη-από-επάνω σε ισομετρική – κατά τον κ. Gitelman.

Ody's thoughts

Εντάξει, πέντε μήνες δεν είναι και δραματική καθυστέρηση για ένα παιχνίδι. Ειδικά αν αυτό έχει αντίκτυπο στην τελική του ποιότητα. Αρκεί να μην γίνει το νέο… Duke Nuke’em Forever!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.