Κατά λάθος… έκπτωση από τη Sony σε Hitman: Absolution και Sleeping Dogs

Όντας ολοκαίνουργοι τίτλοι, τα Hitman: Absolution και Sleeping Dogs κοστίζουν αυτή τη στιγμή γύρω στα $80. Εκτός αν ζεις στην Κροατία και εκμεταλλεύτηκες το λαθάκι της Sony στο PSN.

Προφανώς λόγω βιασύνης, οι δυο τίτλοι καταχωρήθηκαν στο PSN της Κροατίας με κόστος 80KN, που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα $80, ακόμη και αν ο αριθμός είναι ο ίδιος. Βλέπετε, τα 80KN αντιστοιχούν σε μόλις… $14, με αποτέλεσμα να γίνει ένας πα-νι-κος με το που εντοπίστηκε το λάθος, με παίκτες να εφορμούν να αγοράσουν τη μία κόπια επάνω από την άλλη, με στόχο να τις μεταπωλήσουν.

Τουλάχιστον, για λίγο, αφού η Sony εντόπισε το λάθος και έσπευσε να το διορθώσει. Τώρα, όλα έχουν επιστρέψει στο κανονικό, οι τίτλοι κοστίζουν και πάλι σχεδόν το ένα τέταρτο ενός τυπικού σύγχρονου Ελληνικού μισθού, και όλα είναι ευτυχισμένα στην ονειροχώρα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.