Και στα PCs το Ace Combat: Assault Horizon

Το τελευταίο μέλος της γνωστής σειράς εναέριων-μαχών-με-κινηματογραφική-δράση για κονσόλες, το Ace Combat: Assault Horizon, έρχεται στα PCs.

Μετά τα Playstation 2, Playstation 3 και Xbox 360, έρχεται και η σειρά των κατόχων PC να ζήσουν το… μεγαλείο του τελευταίου Ace Combat: Assault Horizon. Η σειρά αγνοούσε επιδεικτικά τα PCs μέχρι σήμερα, ίσως διότι σε αυτά υπήρχαν πληρέστεροι και πιο ρεαλιστικοί εξομοιωτές πτήσης και μαχών με σύγχρονα (και μη) αεροσκάφη, ίσως διότι η δράση της ήταν πιο-arcade και η Namco Bandai φοβόταν πως ταίριαζε περισσότερο στη φύση των κονσολών (σε σχέση με τους πιο σκεπτόμενους PC gamers).

Τώρα, ανακοινώθηκε πως ο τίτλος θα καταφτάσει στα PCs μέσω Steam στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, μέσω Steam, αν και για τη multiplayer δράση του θα βασίζεται στην γιατί-μας-το-έκανες-αυτό-Microsoft πλατφόρμα των Windows Live.

Ody's thoughts

WHYYYyYyYyYyyyyy…

Θετικό, πως το πακετάκι θα συμπεριλαμβάνει και αρκετά από τα DLC που κυκλοφόρησαν ξεχωριστά στην κονσολο-εκδοχή του, ενώ το κόστος του θα παίζει στα $35 (καλά, καλά, $34,99).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.