Η THQ στο Humble Bundle – τρέξτε!

Εν συντομία: Darksiders, Metro 2033, Red Faction, Company of Heroes, CoH: Opposing Fronts και CoH: Tales of Valor με ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Το εννοούσαμε το τρέξτε του τίτλου! ΤΡΕΞΤΕ!

Το ότι η THQ δεν τα πηγαίνει καλά οικονομικά, είναι γνωστό. Το ότι… θα συνεργαζόταν με το Humble Bundle, που να θυμίσουμε, αρχικά λεγόταν Humble INDIE Bundle και αφορούσε τους μικρούς developers, δεν το περιμέναμε. Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση είναι περισσότερο ζοφερή για την εταιρεία από ό,τι ίσως περιμέναμε, αλλά… Αλλά τουλάχιστον υπάρχει και κάτι θετικό για εμάς, αφού μπορούμε να αποκτήσουμε σχεδόν τσάμπα επτά τίτλους της.

Όπως, ίσως, προσέξατε, νωρίτερα αναφέραμε έξι τίτλους. Τώρα μιλάμε για επτά. Μπλέξαμε τα δάχτυλα μας καθώς μετρούσαμε; Nope. Απλά, στην αρχή μιλήσαμε για ΕΝΑ ευρώ, που είναι και το minimum με το οποίο μπορεί κανείς να αγοράσει το πακέτο. Αν πληρώσετε επάνω από το μέσο όρο, που αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα $5,72, παίρνετε και το Saints Row The Third. Ναι, και όμως: επτά πάρα μα πάρα πολύ καλοί τίτλοι (ακόμη και το Red Faction; Armageddon είναι πάρα πολύ καλό αναλογικά με το… τωρινό του κόστος), με κάτι λιγότερο από €6, ή έξι από αυτούς με… €1! Δηλαδή, ΠΟΣΟ πιο κάτω να ρίξουν την τιμή για να αποφασίσετε να τα αγοράσετε;!

Σημειώνεται πως η αγορά δεν σας δίνει δισκάκια και, γενικά, υλική εκδοχή των παιχνιδιών, αλλά κλειδιά για το Steam. Και ως bonus παίρνετε και τα soundtracks για όσους τίτλους είναι διαθέσιμα, σε μορφή αρχείων MP3 ή ασυμπίεστων αρχείων FLAC υψηλής ποιότητας.

Να το ξαναπούμε το… Τρέξτε;!

Ody's thoughts

Εννοείται πως το αγόρασα με κλειστά τα μάτια. Θα το πω και από εδώ: ΤΡΕΞΤΕ! Η προσφορά λήγει σε δώδεκα μερούλες. Προλαβαίνετε, αλλά, ακόμη και έτσι… Τρέξτε!
(κάντε κλικ στην πηγή μας)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.