Επιλέχτηκαν οι μελλοντικοί τίτλοι της Double Fine από το Amnesia Fortnight

Πριν λίγες μέρες η Double Fine αποκάλυψε τα πρωτότυπα πιθανών μελλοντικών παιχνιδιών της στο κοινό, και ζήτησε να επιλέξουν οι ίδιοι οι οπαδοί της ποια θα έβλεπαν το φως της μέρας. Well… Να’τα!

Από 23 διαφορετικές ιδέες, οι περισσότερες από τις οποίες άκρως ενδιαφέρουσες – μα όχι, κατ’ ανάγκη, και… βιώσιμες, το κοινό κλήθηκε να επιλέξει ποιες, τελικά, θα μετατρέπονταν στους επόμενους τίτλους που θα μας δώσει η Double Fine. Η εταιρεία αποκαλεί τη διαδικασία Amnesia Fortnight, και μέχρι σήμερα την ολοκλήρωνε εσωτερικά, ανάμεσα στους εργαζόμενους της, επιλέγοντας οι ίδια πώς θα… πόρευε. Τώρα, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα τελικής επιλογής στους ίδιους τους οπαδούς της. Που επέλεξαν.

Οι τίτλοι που θα δούμε, λοιπόν, είναι οι Hack n’ Slash, ένα adventure RPG που επιτρέπει να… χακάρεις το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο με cracks και mods, το Spacebase DF-9, ένας διαστημικός εξομοιωτής με στρατηγικές προεκτάσεις, που παρέχει στους gamers εργαλεία χτισίματος και παρουσιάζει gameplay παραπλήσιο των The Sims, καθώς και τα The White Birch και Autonomous, το πρώτο από τα οποία είναι ένα platform game που παραπέμπει στα αγαπημένα cult Ico και Journey, το δεύτερο ένα first person sandbox construction game στο οποίο οι παίκτες καλούνται να καταστρέφουν robots για να επιβιώσουν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.