Δεν θα γίνει Call of Duty το GTA, λέει ο Straus Zelnick της Take Two

Κατά τον κ. Straus Zelnick της Take Two, ένας από τους βασικούς λόγους που κάθε νέο Grand Theft Auto γνωρίζει μεγαλύτερη επιτυχία από το προηγούμενο, είναι πως δεν κυκλοφορούν ετησίως.

Ως παράδειγμα για τον ισχυρισμό του έφερε το νέο Call of Duty: Black Ops 2, που μπορεί να τα πήγε πολύ-πολύ καλά από άποψη πωλήσεων, μα… όχι και τόσο καλά όσο το Modern Warfare 3. Και εξήγησε, για το σκεπτικό του, πως…

Quote:

Αν θέλεις οι πνευματικές ιδιοκτησίες σου να είναι μόνιμες (Σημ.: αναφέρεται στο ότι βλέπουμε ένα νέο Call of Duty κάθε χρόνο), τότε ρισκάρεις να κάνεις τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγαπούν το franchise σου.

Και συμπλήρωσε πως αυτό που κάνει τα Grand Theft Auto να ξεχωρίζουν είναι, ακριβώς, πως δεν κυκλοφορούν συχνά, εννοώντας πως υπάρχει ένα σεβαστό κενό ανάμεσα σε κάθε κυκλοφορία ώστε οι καταναλωτές-gamers να… νιώσουν την απουσία τους, την έλλειψη, τη… στέρηση, την ανάγκη να τρέξουν να αγοράσουν ό,τι νέο κυκλοφορήσει με τη στάμπα GTA.

Ody's thoughts

Ναι. Είμαστε εθισμένοι! Τι να κάνουμε;!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.