Δεν έχει Grand Theft Auto V σε PC – Wii U;

Η επίσημη ανακοίνωση του Grand Theft Auto V από τη Rockstar μιλά για το Xbox 360 και το Playstation 3. PCs και Wii U δεν υπάρχουν πουθενά. Θα κυκλοφορήσει ο τίτλος σε αυτά; Η Rockstar λέει, απλά: ίσως.

Σε σχόλιο του στο IGN, ο Dan Houser της Rockstar είπε:

Quote:

Εκτιμούμε όλες τις πιθανότητες. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. (…) Το βασικό θέμα είναι πως… είμαστε ένας ανεξάρτητος εκδότης. (…) Δεν είμαστε η Nintendo, η Sony ή η Microsoft. Τους αγαπούμε όλους με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε όποτε υπάρχει η κατάλληλη επιχειρηματική ευκαιρία και η πιθανότητα να βρούμε μια αγορά. Αν αυτή βρίσκεται στην Apple, θα κυκλοφορήσουμε κάτι για την Apple. Όπου και αν βρίσκεται. Και εκεί, νομίζω, βρίσκεται και η όλη διασκέδαση σε αυτό που κάνουμε. Βλέπουμε τους εαυτούς μας σαν μια εταιρεία παροχής περιεχόμενου που χρησιμοποιεί την τεχνολογία. Δεν την κατασκευάζουμε. Την αξιοποιούμε για να δημιουργήσουμε τα πιο διασκεδαστικά πράγματα.

Όπως και να έχει, το πιθανότερο είναι πως, όπως συνέβη και τις προηγούμενες φορές, μάλλον θα δούμε, κάποια στιγμή, μια έκδοση για PCs – αφού αναπόφευκτα σε αυτά αναπτύσσεται το παιχνίδι, θα υπάρχει ήδη έτοιμο για αυτά το μεγαλύτερο κομμάτι του. Το Wii U, όμως, μάλλον φαίνεται κομματάκι… χλωμό!

Source:

Grand Theft Auto IV was released on PC, but when Grand Theft Auto V was announced, a personal computer version was nowhere to be seen.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.