Αργός και… ελεεινός ο επεξεργαστής του Wii U

Κατά την άποψη του chief technical officer της 4A Games, Oles Shishkovtsov, που αναπτύσσει το Metro: Last Light, το Wii U είναι… άχρηστο σε σχέση με τα PS3 και Xbox360.

Σε συνέντευξη του στο NowGamer, ο Oles Shishkovtsov είπε πως το Metro: Last Light δεν θα κάνει την εμφάνιση του στο Wii U απλά και μόνο διότι η κονσόλα δεν το… σηκώνει!

Quote:

Το ψάξαμε αρχικά, νομίσαμε πως ίσως να το καταφέρναμε, αλλά όσον αφορά στο πόσο θα επηρεαζόταν η συνολική ποιότητα του παιχνιδιού (Σημ.: κατά τη μεταφορά του στο Wii U) – μάλλον αρνητικά – μας έκανε να αποφασίσουμε πως δεν άξιζε να το προσπαθήσουμε αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που ίσως ξανασκεφτούμε στο μέλλον. Πραγματικά, όμως, δεν θέλω να κάνω υποσχέσεις.

Το σχόλιο δεν είναι το πρώτο του είδους, ενώ οι πρώτοι multiplatform τίτλοι που έκαναν την εμφάνιση τους στο Wii U δεν αφήνουν και τις καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με τις εκδόσεις για Xbox 360 και PlayStation 3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.