Έρχεται reboot του… Descent;!

Μα, πώς θυμήθηκε ο Madmax1998 το Descent, τον πρώτο τίτλο με ελευθερία κίνησης 360 μοιρών για τα PCs, ώστε να αποφασίσει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο reboot του;

Ακόμη και τα υπάρχοντα… remakes και reboots του Descent είναι, πια, ξεχασμένα, αφού ο τίτλος, αν και καλός, ήταν αρκετά περίεργος ώστε να μην καταφέρει να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, παραμένοντας σχεδόν… για πάντα στην αφάνεια – και τη σκιά των πιο τυπικών first person shooters.

Τώρα, ο Madmax1998 αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πραγματικά σύγχρονο reboot του Descent, όχι προσπαθώντας να βελτιώσει τα γραφικά των παλαιότερων τίτλων, αλλά αναπλάθοντας τους από το μηδέν στην Unreal Engine. Το αποτέλεσμα είναι κομματάκι… περίεργο, αφού συνδυάζει σύγχρονα σχεδιασμένα backgrounds με τα σχετικά απλά μοντελα αντιπάλων (αλλά και τα… αρχαία ηχητικά εφέ) του κλασσικού τίτλου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.