Έρχεται σε PS3 – Xbox 360 το Resident Evil: Revelations

Ο κατά τα άλλα αποκλειστικός-στο-3DS-της-Nintendo τίτλος Resident Evil: Revelations μάλλον έρχεται σε HD remake στις μεγάλες κονσόλες.

Ως άλλη μια απόδειξη πως η εποχή των αποκλειστικών κυκλοφοριών σε μια και μόνο πλατφόρμα έχει περάσει, λίστες που εμφανίστηκαν στη Βόρεια Κορέα παρουσιάζουν μια επικείμενη κυκλοφορία του μόνο-για-το-3DS της Nintendo Resident Evil: Revelations να μας έρχεται για Playstation 3 και Xbox 360.

Το πιθανότερο είναι πως μιλάμε για ένα νέο HD remake, που άλλωστε… είναι της μόδας πια, ενώ οι περισσότεροι… καχύποπτοι της παρέας ούτε καν… σηκώνουν φρύδι, θεωρώντας πως αυτό ήταν εξαρχής το σχέδιο της Capcom για τον τίτλο: μια αρχική, και-καλά αποκλειστική κυκλοφορία, και μια γενικότερη διάθεση του λίγο αργότερα.

Όπως και να έχει, το Revelations θεωρείται ένα από τα καλύτερα Resident Evil μέχρι σήμερα, οπότε μάλλον είναι θετικό… μαντάτο πως θα μπορέσουν να το χαρούν και όσοι δεν έχουν τη μικρή κονσολίτσα της Nintendo.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.