Έρχεται κινηματογραφικό Castle Wolfenstein από τον Roger Avary

Επιτέλους, μια νέα είδηση σχετικά με την την-περιμένουμε-εδώ-και-χρόνια κινηματογραφική μεταφορά της σειράς παιχνιδιών Castle Wolfenstein.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Roger Avary φαίνεται πως επιστρέφει στο project, που είχε μείνει στον πάγο όταν ο ίδιος… καταδικάστηκε κατόπιν θανατηφόρου τροχαίου (στο οποίο ήταν οδηγός με ανεβασμένα επίπεδα αλκοόλ). Τώρα, το project ξεπαγώνει, με τον παραγωγό Samuel Hadida της Panorama Media να δηλώνει πως θα αναλάβει την παραγωγή του.

Το project περιγράφεται σαν μια περιπέτεια όπου η περίοδος του Β Παγκοσμίου Πολέμου θα παρουσιάζεται στο ύφος των Captain America και Inglorious Basterds, με το σενάριο να περιγράφει την προσπάθεια ενός Καπετάνιου του Αμερικάνικου Στρατού και ενός (ή μήπως… μιας;!) Βρετανού Ειδικού Πράκτορα που, σε μια άκρως απόρρητη αποστολή, εισβάλλουν στο Κάστρο Wolfenstein, όπου αναμένεται πως ο Χίτλερ θα παρουσιάσει ένα υπερόπλο. Δεν είναι προετοιμασμένοι, όμως, για την ειδική παραφυσική ομάδα των SS που τους περιμένει, για τα περίεργα πλάσματα και ανθρώπινα τέρατα που θα βρεθούν μπροστά τους.

Ody's thoughts

Δεν μπορώ να πω… Καλό μου ακούγεται – και όχι-και-τόσο-διαφορετικό και από τα κλασσικά παιχνίδια της σειράς.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.